Grupul francez Orange a avut în trim. 1 din 2024 afaceri de 9,9 mld. euro, cu un profit operaţional de 2,4 mld. euro, ambele mai mari cu peste 2%. Francezii au decis să nu mai publice în fiecare trimestru informaţii despre veniturile şi numărul de clienţi din România şi alte pieţe europene mai mici, ci doar la nivel de semestru

24 aprilie 2024

Veniturile grupului francez Orange, unul dintre cele mai mari grupuri din industria de telecomunicaţii, au crescut în primul trimestru din 2024 cu 2,1%, la 9,85 mld. euro, cu un profit operaţional (EBITDA) de 2,4 mld. euro, mai mare cu 2,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor publicate de companie.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Grupul francez Orange a avut în trim. 1 din 2024 afaceri de 9,9 mld. euro, cu un profit operaţional de 2,4 mld. euro, ambele mai mari cu peste 2%. Francezii au decis să nu mai publice în fiecare trimestru informaţii despre veniturile şi numărul de clienţi din România şi alte pieţe europene mai mici, ci doar la nivel de semestru".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro