Greseli de evitat cand alegeti un transfer la aeroport

Categorie: Comunicate de presa

Nu-i asa ca pana de curand ti se parea aproape inutil serviciul de transfer la aeroport? Asta pana sa realizezi cat de complicat este sa te trezesti in situatia in care nu ai cum sau cu ce sa ajungi la aeroport, fie prietenul care ti-a promis nu mai poate, fie microbuzul nu mai are locuri, fie trenul are intarziere. Daca si tu ai experimentat una dintre aceste situatii neplacute este momentul sa te gandesti serios sa iti planifici din timp atat transportul la aeroport cat si modalitatea de a ajunge pentru a nu intampina si alte neplaceri.  Transferul Constanta Otopeni, de la Global Auto Travel este de incredere, rapid, ieftin si foarte la indemana, esti preluat din fata locuintei tale si la intoarcere esti adus in acelasi loc.

Daca ai in plan o calatorie in perioada urmatoare, iata ce greseli trebuie sa eviti atunci cand alegi un transfer la aeroport:

  • nu inchiria niciodata o masina din aeroport, pentru ca totul este mult mai scump in aeroport;
  • nu alege masinile in regim de taxi, tot din acelasi considerent, posibil ca transportul sa coste de 3 ori mai mult decat te astepti;
  • nu inchiria masina in graba, alege exact ce ai nevoie si asigura-te ca ai unde sa o parchezi in afara de aeroport, acolo costurile parcarii sunt exorbitante;
  • nu pleca de acasa pe ultima suta de metrii, conditiile de zbor sunt imprevizibile, iar pentru a prinde zborul de legatura este posibil sa alergi prin aeroport sa ajungi la timp.

Alege un transfer Constanta Otopeni cu Global Auto Travel, o companie de incredere ce isi pastreaza standardele inalte si are grija de pasageri!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Greseli de evitat cand alegeti un transfer la aeroport


Alte articole