IT & C

Google Photos salveaza fisierele chiar si dupa ce stergi aplicatia

Google Photos continua sa salveze fotografiile in Cloud chiar si dupa ce un utilizator a dezinstalat aplicatia.

Pe langa alte optiuni precum crearea de slideshow-uri si GIF-uri, aplicatia permite ca Google sa sincronizeze automat fotografiile si clipurile video realizate cu telefonul mobil, in Cloud.

In mod normal, atunci cand stergi o aplicatie aceasta nu mai functioneaza. Aplicatia Google Photos va salva setarile si va continua sa le respecte chiar si dupa ce ai dezinstalat aplicatia.

Pentru a dezactiva complet sincronizarea automata, utilizatorii trebuie sa acceseze setarile telefonului, sa selecteze Google Photos si sa inchida optiunea de backup.

Problema a fost sesizata de un editor la Business Journals atunci cand a descoperit ca sute de fotografii realizate cu telefonul mobil au fost incarcate online, dupa cinci saptamani de cand dezinstalase aplicatia.

Raspunsul primit din partea Google a fost unul scurt si anume „Optiunea de backup era activa.”

Sursa: CNN Money / Foto: Tech Crunch

Alte articole

Ai o afacere, îți promovezi brandul personal sau reprezinți o instituție publică?

Publică un articol, comunicat, publireportaj sau anunț, inclusiv un anunț de angajare, cu imagini și linkuri utile. Materialul poate fi descoperit de cititori și prin motoarele de căutare.

Publică materialul tău pe BaniSiAfaceri

Servicii digitale pentru afacerea ta

Descoperă soluțiile dezvoltate pentru promovare, găzduire web, comunicare și administrarea afacerii tale online.