Golf GTD, mai evoluat, mai putine emisii

2 august 2010

Selectati outfit-ul perfect
Trenul de rulare cu garda la sol coborata. Jante din aliaj usor de 17 toli „Seattle“, insertii de culoare neaga si lucioase. Prelungire a pragurilor de culoare neagra. Grila specifica a radiatorului cu structura tip fagure si insertii cromate. Difuzor posterior de culoare neagra. Teava cromata dubla de esapament. Spoiler spate si bare de protectie exclusiviste in culoarea caroseriei. De la prima vedere se constata ca VW Golf GTD este un model sportiv. Iar aceasta impresie este confirmata la a doua intalnire. Si la urmatoarele.

Poftiti la bord
Golf GTD isi prezinta latura sportiva si la interior si se remarca prin volanul sport impresionat, cu sectiune inferioara plata, cu spita si inscriptie GTD. Este evidentiata de asemenea maneta schimbatorului de viteze cu aspect tehnic. Cusaturi ornamentale de culoare argintie („Art Grey“) pe volan, frana de mana, maneta schimbatorului de viteze si mansonul schimbatorului, precum si insertiile decorative „Black Stripe" si capacele pedalelor din otel superior accentueaza imaginea sportiva si eleganta. Designul interior este intregit de insertiile si aplicatiile cromate la nivelul comutatoarelor si suflantelor.

Faceti-va comod
Cel mai bine puteti constata cat de confortabil poate fi Golf GTD daca luati loc la bord: pe scaunele sport de top disponibile pentru locurile din fata, cu tetiere si suporturi lombare integrate. Acestea sunt reglabile pe inaltime si incalzite. Daca priviti in jur, veti descoperi mai multe elemente de confort: afisajul multifunctional „Plus" pentru o imagine de ansamblu perfecta, lampi de lectura sau cotiera centrala fata, cu compartiment de depozitare, doua suflante si doua suporturi ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Golf GTD, mai evoluat, mai putine emisii

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro