Gmail si Whatsapp au trecut pragul de 1 miliard de utilizatori

Categorie: Pe scurt

Companiile Google si Facebook au anuntat luni ca Gmail si WhatsApp sunt utilizate de peste 1 miliard de persoane din intreaga lume. Cele doua companii au facut publice aceste informatii aproape in acelasi timp.

Faptul ca cele doua companii au ales sa anunte aceste statistici aproape simultan evidentiaza faptul ca, in domeniul tehnologic, concurenta este din ce in ce mai mare.

Mark Zuckerberg a felicitat fondatorii WhatsApp, Jam Koum si Brian Acton si a sugerat cateva modalitati prin care aceasta se poate dezvolta si mai mult in viitorul apropiat. Zuckerberg a scris pe Facebook „In continuare, vom lucra pentru a conecta mai multe persoane care se afla in diferite parti ale lumii si sa facem procesul de comunicare intre companii mult mai usor. Exista doar cateva servicii care conecteaza peste 1 miliard de persoane. Acest punct de reper este un pas important spre conectarea intregii lumi.”

Facebook si serviciul Groups are fiecare cate 1 miliard de utilizatori. De asemenea, Messenger se apropie cu pasi repezi de acest prag.

Desi pentru Gmail, care a fost lansat in 2004, a durat mai mult pana sa ajunga la 1 miliard de utilizatori, Google are mai multe produse care sunt folosite de peste un miliard de persoane in fiecare luna. Acestea sunt: Android, Chrome, YouTube, Maps, Search si Google Play.

Sursa Articol / Foto: Mashable

 

Etichete: ,

Alte articole