Global Entrepreneurship Week: Romania pe harta globala a antreprenoriatului, 14-20 noi 2011

16 noiembrie 2011

Intre 14 si 20 noiembrie, romanii se alatura celor peste 10 milioane de oameni din 123 de tari care vor lua parte la Global Entrepreneurship Week (GEW), iar organizatiile si antreprenorii care vor sa contribuie la promovarea Romaniei ca mediu de afaceri si antreprenoriat pot face acest lucru devenind parteneri.

 

In trei ani, Global Entrepreneurship Week s-a extins in peste 100 de tari cu participarea a aproape 20 de milioane de persoane in peste 95.000 de evenimente si activitati, iar Romania a devenit tara participanta de la prima editie (2008), gazdele campaniei sunt Junior Achievement Romania si GEA Strategy & Consulting. Campania inspira oamenii sa isi descopere potentialul de antreprenori si inovatori prin evenimente si activitati organizate la nivel global si local de gazde si parteneri activi in domeniul antreprenoriatului, educatiei si tehnologiei.


Organizatiile si antreprenorii din Romania pot deveni parteneri Global Entrepreneurship Week pentru a promova antreprenoriatul din si in Romania, cat si de a contribui la promovarea Romaniei la nivel international prin inscrierea evenimentelor in agenda Saptamanii Globale a Antreprenoriatului, creand vizibilitate pentru comunitatea de antreprenoriat din Romania.

Peste 1.400 de evenimente se vor desfasura la nivel national in editia 2011 a campaniei, de la activitati educationale derulate in scoli, pana la programe nationale, workshop-uri, conferinte si lansari de carte.

Pentru a deveni parteneri Global Entrepreneurship Week contactati Junior Achievement Romania pana vineri, 18 noiembrie sau vizitati www.gew.ro pentru mai multe informatii. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro