Gheorghiţa Ionescu, cu experienţă în statistică, produce cozonaci şi prăjituri tradiţionale în Târgovişte de 250.000 de lei. „Am intrat în faliment în timpul crizei şi am redeschis o altă firmă, pentru că aveam un portofoliu de clienţi care mă aşteptau.“

4 noiembrie 2019

Gheorghiţa Ionescu a lucrat până în anul 1990 în statistică, moment în care a decis să schimbe macazul şi a început să facă bomboane fondante în propriul apartament, pe care le-a vândut mai întâi cunoscuţilor.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Gheorghiţa Ionescu, cu experienţă în statistică, produce cozonaci şi prăjituri tradiţionale în Târgovişte de 250.000 de lei. „Am intrat în faliment în timpul crizei şi am redeschis o altă firmă, pentru că aveam un portofoliu de clienţi care mă aşteptau.“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro