Geoff Burch: Om de televiziune, business guru si scriitor in Romania

Categorie: Pe scurt

J’Info Training, una dintre cele mai dinamice companii de training si consultanta de pe piata, organizeaza in data de 28 Octombrie 2010, la Hotel Novotel conferinta Destination: Inevitable Success. Drumul secret catre reusita personala si in business.

Invitatul special la eveniment este Geoff Burch. Om de televiziune, business guru si scriitor, Geoff a colaborat cu BBC, tine prezentari in lumea intreaga si scrie carti care provoaca mintea si spiritul antreprenorial din fiecare om.

Descris de Financial Times drept cel mai prolific consultant de business al Marii Britanii, Geoff Burch vorbeste pentru prima data in Romania despre succesul in afaceri si in viata personala.

Printre companiile cu care Geoff a colaborat de-a lungul timpului se numara, printre multe altele: IBM, Canon, Phillips, Schwartzkopf, Wella, Heineken, AT&T, Nestle si Alfa Romeo.

Folosindu-se de vasta lui experienta de afaceri in medii foarte diverse, Geoff ne arata, pas cu pas, drumul catre reusita in afaceri. Pornind intr-o “calatorie” impreuna cu publicul, Geoff ne dezvaluie cum sa avem un start-up reusit, cum sa atragem noi clienti si cum sa ne vindem cu succes produsele si serviciile.

Un rol foarte important pentru succesul oricarui business il joaca, bineinteles, angajatii. Geoff ne arata cine sunt “ambasadorii” si “asasinii” afacerii noastre si ne explica cum cei cu care lucram decid soarta unei companii.

Conferinta se adreseaza persoanelor interesate sa isi deschida o afacere, celor care deja administreaza o afacere si isi doresc rezultate mai bune, angajatilor care doresc sa-si dezvolte spiritul antreprenorial pentru a-si mari eficienta, a obtine rezultate mai bune si a avansa in cariera.

Profita de o ocazie unica, petrece o zi intreaga cu Geoff si afla secretele succesului.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment aici: http://www.jinfotraining.ro/detalii/Destination—Inevitable-Success/1115/ .


Alte articole

Adauga comentariu