Forum ADN-UL antreprenorial la Timisoara

30 aprilie 2012

Right People ofera consultanta in domeniul resurselor umane, plecand de la faptul ca oamenii sunt capitalul cel mai de pret intr-o companie sau organizatie si de la realitatea ca tendintele natural-comportamentale sunt pivotale in dezvoltarea performantei personale, profesionale si a afacerilor.

In acest sens, Right People S.R.L in parteneriat cu Care Why Olanda, OTIMMC Craiova, OTIMMC Timisoara si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Olandeza in Romania, in cadrul proiectului "Dialog antreprenorial pentru performanta in afaceri" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, va organiza forumul cu tema "ADN-ul antreprenorial", adresat antreprenorilor din zona de vest a Romaniei.

Unul dintre obiectivele specifice ale proiectului este crearea unui context de dialog intre antreprenori la nivel local, interregional si transnational in vederea identificarii, transferului si promovarii bunelor practici, know-how-ului si experientei antreprenoriale. In acest sens, forumul ADN-ul antreprenorial isi propune sa creeze un cadru de dialog care sa faciliteze schimbul de idei pe marginea ntrebarii cheie - Cum poate fi pus in valoare potentialul meu antreprenorial?

Explorand propriul comportament natural (acel ADN comportamental) si analizand principalele roluri pe care trebuie sa le joace un antreprenor, vor fi abordate urmatoarele subiecte:
Tendintele naturale ce definesc stilul antreprenorial unic fiecarei persoane
Rolul preferat in activitatea antreprenoriala si manageriala
Deprinderea focalizarii pe tariile structurale ale comportamentului natural
Administrarea provocarilor structurale in exercitarea rolurilor antreprenoriale (Crearea unei echipe de suport antreprenorial)
Uneltele si metodele folosite in valorificarea potentialului antreprenorial

Forumul va aborda subiectul intr-un mod inductiv, plecand de la experienta si nevoile participantilor, sintetizand in final cateva concluzii practice. Alaturi de o scurta si creativa prezentare a subiectului, vor fi facilitate dezbaterile, exercitiile, studiile de caz si contextele de analiza personalizata. Fara indoiala ca un astfel de context va fi propice networkingului personal.

In urma unui astfel de schimb de idei si experiente, fiecare participant...
-va dispune de un raport de evaluare a comportamentului natural, va putea intelege principalele roluri in care se plaseaza ca si antreprenor, precum si caracteristicile acestor roluri
-va beneficia de un cadru de analiza personalizata a principalelor sale chei de comunicare
-va putea defini care este stilul sau antreprenorial unic, cu punctele tari și provocarile sale
-va putea experimenta idei si persective noi si va putea impartasi opinii si experiente personale cu privire la valorificarea potentialului antreprenorial

Evenimentul va avea loc in Timisoara, joi, 17 mai 2012, incepand cu orele 18:00 la Hotelul Boavista (F.C. Ripensia, Nr. 7A).

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro