Fondatorul grupului de restaurante SHC, printre care NOR, restaurantul de la ultimul etaj al Sky Tower: Estimăm afaceri de 7,6 mil. euro, plus 35%. Creşte atât numărul de oaspeţi, cât şi bonul mediu

23 octombrie 2019

Grupul de restaurante Studio Hospitality Concept (SHC), care reuneşte sub aceeaşi umbrelă cinci localuri, are zilnic 2.200 de clienţi care vin să mănânce la Stadio Restaurant cu Atrium, Social 1, restaurantul NOR (amplasat la ultimul etaj al clădirii de birouri Sky Tower, cea mai înaltă din România) sau la Cişmigiu Bistro la Etaj.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Fondatorul grupului de restaurante SHC, printre care NOR, restaurantul de la ultimul etaj al Sky Tower: Estimăm afaceri de 7,6 mil. euro, plus 35%. Creşte atât numărul de oaspeţi, cât şi bonul mediu".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro