Fondatorii brandului de alimente vegane Aivia speră să ajungă la o cifră de afaceri de jumătate de milion de euro în 2020. Planurile pe termen mediu pentru Aivia sunt să diversifice portofoliul de produse şi să fabrice de la mezeluri vegane până la conserve şi suplimente vegane

Diana şi Adrian Sinca au făcut primii paşi în afaceri în 2012, când au pus bazele unei fabrici de alimente vegane din soia sau cereale în Cluj-Napoca sub brandul Aivia.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Fondatorii brandului de alimente vegane Aivia speră să ajungă la o cifră de afaceri de jumătate de milion de euro în 2020. Planurile pe termen mediu pentru Aivia sunt să diversifice portofoliul de produse şi să fabrice de la mezeluri vegane până la conserve şi suplimente vegane".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro