Florentin Pandele ocupa, contrar legii, fotoliul de primar ...

6 septembrie 2010

„Prin legea 393/2004 si modificarile aduse acesteia de legea nr. 249/2006 se precizeaza foarte clar ca un primar isi pierde aceasta calitate, de drept, inainte de expirarea mandatului sau, daca alege sa piarda, prin demisie, calitatea de membru al partidului politic pe lista caruia a fost ales. Domnul Pandele Florentin-Costel a incetat de drept sa mai faca parte din randul membrilor Partidului Social Democrat in momentul in care a semnat cererea de inscriere in formatiunea politica U.N.P.R.”, atrage atentia Mihai Barbu.

Presedintele PSD Voluntari mai sustine ca decizia din trecut a Organizatiei PSD Voluntari de excludere a lui Floretin Pandele este nula, avand in vedere ca aceasta nu a primit acordul Biroului Permanent Judetean.

„Florentin Pandele nu a fost exclus din PSD, ci si-a dat demisia in urma actiunii sale de inscriere in cadrul U.N.P.R. Tinand cont de toate aceste elemente, PSD Voluntari solicita prefectului judetului Ilfov constatarea de drept a incetarii mandatului de primar al domnului Pandele Florentin-Costel, primarul ilegal al orasului Voluntari.”, a incheiat Mihai Barbu.
... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Florentin Pandele ocupa, contrar legii, fotoliul de primar ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro