Fisiere pierdute? Iata aplicatia perfecta pentru acest lucru

Categorie: IT & C

Ce poate fi mai rau decat pierderea datelor din calculator sau laptop mai ales daca este vorba de cel de la locul de munca unde sunt stocate tot felul de informatii importante. Daca s-ar pierde tot ce este stocat in calculatoarele acestea, ar fi un dezastru pentru orice firma. Pentru a putea prevenii astfel de neplaceri este absolut necesara apelarea la un program pentru recuperarea datelor sau backup.

EaseUS Data Recovery este o aplicatie puternica si eficienta si este ideala pentru o astfel de situatie fiind capabila sa recupereze datele si fisierele pierdute in urma stergerii accidentale, coruperea sistemului de operare sau deteriorarea hard disk-ului, formatarea hard disk-ului si asa mai departe.

Aceasta aplicatie este usor de utilizat fiind extrem de rapida ceea ce va fi un plus de confort pentru cel care va avea nevoie. Tot ce trebuie facut este sa da-ti drumul la scanare iar dupa aceea puteti selecta fisierele pe care le doriti sa se intoarca in memoria hard disk-ului mai apoi se selecteaza butonul de recuperare si in cel mai scurt timp in functie de dimensiunea fisierelor, acestea vor fi recuperate.

Este o aplicatie care se instaleaza foarte rapid si usor fara a fi nevoie de cunostinte in domeniul IT si este optimizata in asa fel incat sa poata fi utilizata de oricine. Dupa instalarea programului se poate incepe folosirea acestuia in cel mai scurt, timp defapt imediat.

Eu personal am folosit aceasta aplicatie de cateva ori iar rezultatul a fost unul perfect. O recomand cu incredere oricarui ghinionist pentru a-si putea rezolva problema sigur si rapid.

In concluzie este esentiala o aplicatie de recuperare a datelor “la indemana” deoarece nu se stie nici o data cum se pot pierde datele, poate chiar cand te astepti mai putin. EaseUS este aplicatia perfecta care cu siguranta nu va dezamagi nici un utilizator.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole