Ferestre mansarda Vrancea – in pas cu tehnologia

Categorie: Comunicate de presa

De la banalul termopan la tehnologia adusa de gama de ferestre mansarda Vrancea

Aparitia termopanului la inceputul anilor ’90 a fost un fel de revelatie pentru romani. Locuitorii tarii noastre descopereau un fel confort aparte pe care  il aducea capitalismul, diferit de ceea ce socialismul nepasator nu fusese capabil sa ofere. Geamurile blocurilor cenusii si apatice capatau o nuanta alba, la ferestre, tot mai des intalnita in aceea perioada, cam unica culoare de atunci a termopanului.

Dar si cu tot mai multi romani care se declarau multumiti mai mult sau mai putin de achizitia noilor tipuri de ferestre, cu toate ca totul parea sa fie la fel, fara caracteristici aparte, decat aia ca: se aude mai incet de afara si parca nu mai e asa frig in casa, orideunde achizitionau noua minune din constructii. Au trecut atatia ani pana ca fereastra cu margine alba, sa insemne si altceva. Cu adevarat o revolutie in amenajarea locuintei. De exemplu ferestrele mansarda Vrancea sunt un Ferrari fata de termopanul banal, o Dacia 1310 a anilor 1990.

Ce este nou azi in tehnologia ferestrelor mansarda Vrancea?

In 2018 ideea de izolatie fonica sau termica cuprinde alte valori.  Totul e calculat, totul e gandit pentru ca sa nu avem de-a face cu banalitati de genul mai putin zgomot, ci sunetul, radiatia ultravioleta, temperatura de afara, schimbarile atmosferice, toate sunt gandite la niste parametrii pe care ferestrele mansarda Vrancea le indeplinesc cu brio.

Senzorii nu mai apartin unui domeniu sci-fi, ci sunt implementati in aceste ferestre, pentru ca ideea de confort, de siguranta, sa nu fie doar o vorba in vant. Senzorul de ploaie care inchide fereastra automat cand “simte” ca ploua, este o dovada ca tehnologia a patruns acolo unde poate acum 5 ani nici nu se visa macar.

Presetariile ferestrelor, care “stiu” cand sa se deschida sau sa se inchide fara ca prezenta locatarului sa fie necesara, e ceva de neimaginat pana nu demult. Tableta comunica cu aceste ferestre mansarda Vrancea prin Android, transformandu-le in smartwindows. De asemenea se pot instala senzori de fum care comanda unitatii centrale deschiderea acelor ferestre special concepute pentru evacuarea fumului, pentru ca sa nu existe pericolul asfixierii cu monoxid de carbon.

Probabil ca in cativa ani vom putea sa putem urmari programele TV, sa accesam Facebook-ul, ori alte programe de pe Internet preferate, de pe aceste ferestre mansarda Vrancea catre lume, cumva, atunci parand totul simplu, normal, de la sine inteles si la niste preturi absolut acceptabile.

Cine suntem si ce dorim?

Daca doriti sa aflati cine va ofera spre comercializare aceste ferestre mansarda Vrancea, ferestre catre viitor, va invitam sa accesati site-ul nostru prodcombilc.ro, al Prodcom Bilc SRL din Focsani sau sa vizitati cele doua depozite ale societatii, o firma cu viziune, ce te ajuta sa construiesti, va ofera cele mai bune solutii pentru casa dvs. Firma care din 1992 sta la dispozitia clientilor cu cele mai inovative solutii pentru proiecte noi, renovari si amenajari, dovedind ca are centrul atentiei clientul, necesitatiile lui, comfortul si siguranta acestuia.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ferestre mansarda Vrancea – in pas cu tehnologia


Alte articole

Adauga comentariu