Fenomenul grupurilor infracţionale care plătesc Google pentru a afişa anunţuri înşelătoare care se folosesc de imagini sau clipuri video deep fake create cu ajutorul AI. Elisabeta Moraru, country director Google România: Continuaţi să raportaţi aceste reclame înşelătoare, lucrăm la îmbunătăţirea răspunsului nostru

21 februarie 2024

„Am observat unele semnalări realizate de la unele persoane despre reclame înşelătoare, aşa că am vrut să împărtăşim mai multe informaţii despre cum abordăm acest tip de abuz pe platforma noastră. Abordarea acestuia este o prioritate esenţială şi lucrăm pentru a-l rezolva cât mai repede posibil. Vă încurajăm să continuaţi să semnalaţi orice conţinut care credeţi că ar putea să nu fie în conformitate cu politicile noastre privind reclamele”

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Fenomenul grupurilor infracţionale care plătesc Google pentru a afişa anunţuri înşelătoare care se folosesc de imagini sau clipuri video deep fake create cu ajutorul AI. Elisabeta Moraru, country director Google România: Continuaţi să raportaţi aceste reclame înşelătoare, lucrăm la îmbunătăţirea răspunsului nostru".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro