Confruntată cu riscul de a fi eliminate facilitățile fiscale ale lucrătorilor din construcții, anunțat de Profit.ro, Federația Patronatelor din Construcții (FPSC) a trimis o scrisoare deschisă guvernanților în care atenționează că intenția acestora de a elimina facilitățile fiscale pentru muncitorii din construcții, ca de altfel, și pe cele din IT, va genera, printre altele, scăderea salariilor angajațiilor, revenirea la fenomenul de “muncă la negru” sau “muncă la gri” și redeschiderea porții spre plecări masive ale lucrătorilor români, de la necalificați până la muncitori cu înaltă calificare.

Citeste integral pe profit.ro - Federația Patronatelor din Construcții reacționează după informațiile Profit.ro și apără facilitățile fiscale pentru constructori. Scrisoare deschisă viitorului Guvern: Vor fi tăieri de salarii, munca la negru, plecări masive în străinătate