Familia Vancsa produce zilnic 2.000 kg de paste într-o fabrică din Covasna şi le vinde în magazine tradiţionale şi supermarketuri. „Suntem un business regional, cumpărăm materia primă de la producători regionali şi comercializăm produsele în Transilvania.“

30 octombrie 2020

Povestea busi­ness­ului Vancsa Multi­past din judeţul Covasna a în­ce­put să se scrie în 1990, atunci când Olga Vancsa, de me­­serie co­fe­tar, s-a ho­­tărât să pro­du­că în bu­că­­tăria de aca­să paste şi de la 5 kg/zi a ajuns la 100 kg/zi în doi ani, pen­tru că cererea creş­tea de la o zi la alta.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Familia Vancsa produce zilnic 2.000 kg de paste într-o fabrică din Covasna şi le vinde în magazine tradiţionale şi supermarketuri. „Suntem un business regional, cumpărăm materia primă de la producători regionali şi comercializăm produsele în Transilvania.“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro