Familia Bujor din Dracea, Teleorman, produce bulionul Bujor din recolta proprie şi îl vinde la târguri din ţară şi din străinătate. „Cultivăm legume pe 30 de hectare şi vrem să ne extindem“.

15 octombrie 2019

Fraţii Marian şi Ionel Bujor din localitatea Dracea, judeţul Teleorman, se ocupă cu agricultura de peste două decenii, iar în 2006 şi-au creat propria fabrică de procesare a legumelor obţinute, pentru a face sos de roşii, bulion sau zacuscă.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Familia Bujor din Dracea, Teleorman, produce bulionul Bujor din recolta proprie şi îl vinde la târguri din ţară şi din străinătate. „Cultivăm legume pe 30 de hectare şi vrem să ne extindem“.".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro