Facebook a lansat Instant Articles pentru Android

Categorie: Pe scurt

Printr-o postare pe blog, Facebook a anuntat ca optiunea Instant Articles este de acum disponbila si pentru utilizatorii de Android. Compania a inceput sa testeze aceasta optiune pe un numar mic de utilizatori in urma cu cateva saptamani, insa lansarea oficiala a avut loc saptamana aceasta.

Instant articles publica stiri pe Facebook care se incarca de 10 ori mai rapid decat un link extern. Pentru a face acest lucru posibil, Facebook a incheiat parteneriate cu peste 350 de publicatii de stiri din intreaga lume, printre care The New York Times, Wall Street Journal, The Guardian sau Mashable. 100 dintre aceste companii publica stiri zilnic.

Un studiu realizat in luna august a scos la iveala faptul ca cei mai multi utilizatori care viziteaza site-urile de stiri provin de pe Facebook. Compania a investit multa energie in imbunatatirea produselor sale pentru afacerile care se afla in stadiul de dezvoltare, acolo unde viteza Internetului lasa de dorit si unde utilizatorii folosesc mai mult telefonul mobil decat computerul sau laptop-ul.

Incepand de miercuri, Instant Articles este disponibila pentru utilizatorii care folosesc ultima versiune de Android.

Sursa Articol / Foto: Mashable

Etichete: ,

Alte articole