Fa i o surpriza și trimite i aranjamentul floral la birou sau acasa Orașul Florilor te ajuta

12 iunie 2015

Fie că e vorba despre ziua ei de naștere, aniversarea voastră, o petrecere de casă nouă sau sărbătorirea unui eveniment special în familie, ia în considerare posibilitatea de a-i trimite cadoul floral direct acasă, cu un minim de efort. Nu irosi energie și timp căutând în florăriile fizice buchetul de flori care consideri că îi va transmite cel mai bine urările tale și apelează, mai degrabă, la o florărie online, cu livrare imediată.

Cum alegi aranjamentele florale în funcție de ocazie?

Cine credea că oricare floare se potrivește oricărui tip de eveniment, trebuie să știe că abordarea i-a fost greșită și destul de superficială. De aceea, e bine de luat în considerare un mic ghid de alegere a florilor potrivite pentru fiecare eveniment. Astăzi, trandafirii roșii nu mai merg și la prima întâlnire și atunci când mergi în vizită la o persoană bolnavă, cum nici bujorii nu se potrivesc oricărei personalități ale femeilor din viața voastră. Pentru ca niciodată să nu dați greș, atunci luați în considerare corespondențele făcute între fiecare tip de floare și evenimentul la care acestea se oferă.
De exemplu, oferi trandafiri roșii atunci când vrei să transmiți prețuirea și dragostea pentru o persoană, în schimb, vei oferi bujori deschiși la culoare atunci când participi la o nuntă sau la o cununie civilă. Dacă e ziua de naștere a unei colege sau a mamei, atunci niste aranjamente florale de sezon, foarte bogate și împachetate cu hârtie colorată poate fi cel mai sincer și plăcut dar pe care îl poți face. Vara, indiferent de ocazie, nu vei da niciodată greș oferind un buchet cu flori de lavandă, iar toamna un buchet din dalii sau flori de câmp.

Nu ai timp să livrezi tu buchetele? Lasă-i pe cei de la Orașul Florilor să o facă!

Munca de căutare a buchetelor de flori ideale este una care necesită foarte mult timp, dar și multă energie consumată. Și de ce să nu îți ușurezi tot acest proces, apelând, mai degrabă, la o florărie online? Orașul Florilor, prin maeștrii florari și serviciile ireproșabile pe care le pune la dispoziția clienților, te va ajuta să găsești și să trimiți aranjamentele florale direct acasă sau la biroul unde ea lucrează. Tot ce trebuie să faci este să alegi aranjamentul floral care crezi că i se potrivește cel mai bine, apoi să optezi pentru serviciul de curierat pe care florăria online ți-l pune la dispoziție. Astfel, ești sigur că buchetele și aranjamentele create cu atâta pasiune de maeștrii florari de la Orașul Florilor vor fi trimise direct la destinație și că acestea vor ajunge în stare intactă și sub forma dorită de voi.
Intră pe pagina de comandă a florăriei online, alege aranjamentul floral dorit, apoi selectează metoda de livrare, data și locul unde vrei să ajungă aranjamentul dorit. Fă o surpriză plăcută celor mai importante persoane din viața ta și apelează la florăria online Orașul Florilor, pentru cadouri speciale.» Preluat de pe LivePr.ro
- Fa i o surpriza și trimite i aranjamentul floral la birou sau acasa Orașul Florilor te ajuta

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro