Extensii de par si epilare definitiva in acelasi loc – Joya Salon

Categorie: Comunicate de presa

Orice femeie isi doreste sa fie cocheta si sa arate bine in orice moment al zile motiv pentru care cele mai multe frecventeaza saloanele de infrumusetare. Doar aici ele au parte de cele mai bune servicii si se simt cu adevarat rasfatate. Pentru a evita experientele neplacute, specialistii recomanda alegerea unor saloane renumite unde lucreaza doar adevaratii profesionisti. In felul acesta, aspectul final va fi unul de milioane, iar podoaba capila spre exemplu va ajunge pe cele mai bune maini.

Salon de Infrumusetare sector 1 – Joya Salon

Potrivit http://joyasalon.ro/ echipa este intotdeauna pregatita sa ofere cele mai utile sfaturi legate de infatisare in asa fel incat schimbarile realizate sa fie unele de efect. Se pot face chiar si diferite tratamente personalizate atat pentru par, cat si pentru piele sau unghii.

Se pot aplica inclusiv extensii de par natural pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa aiba o imagine mai senzuala si un par mult mai bogat. Este important de precizat faptul ca extensiile nu vor deterioara sub nicio forma podoaba capilara chiar daca sunt purtate o perioada mai indelungata de timp.

Doar la Joya Salon, clientele sunt intotdeauna mai mult decat fericite pentru ca pot alege dintr-o gama variata de extensii, precum sunt cele cu banda adeziva, cu cheratina, cele cusute sau cele clip on. In functie de preferinte, dar si in functie de lungimea parului exista cel putin o varianta pentru orice femeie care sa se potriveasca la perfectie.

In ultimii ani, tot mai multe femei aleg sa isi faca epilare definitiva SPL pentru a elimina orice fire de par inestetice si pentru a scapa de stress. Nimic nu este mai enervant decat sedintele dureroase de epilare cu ceara care trebuie repetate la intervale regulate de timp. Cu aceasta noua inovatie, disconfortul fizic dispare ca prin farmec, sedintele de epilare devenind o adevarata placere pentru orice clienta. In plus este mult mai ieftina si mult mai igienica decat orice alta varianta existenta pe piata la ora actuala. Rezultatele sunt vizibile chiar si dupa prima sedinta de tratament. Acesta este motivul pentru care doamnele si domnisoarele sunt invitate sa se convinga asupra beneficiilor tratamentului avand parte de o sedinta gratuita la alegere la axila sau mustata.


Preluat de pe www.livepr.ro – Extensii de par si epilare definitiva in acelasi loc – Joya Salon


Alte articole

Adauga comentariu