Expozitie „Craciun cu Coca-Cola (Coca-Cola Christmas)” la Muzeul Slugger

19 noiembrie 2014

Muzeul Slugger din Louisville a organizat o expozitie interesanta prezentand obiecte reprezentative din campaniile realizate de Coca-Cola de-a lungul mai multor ani, in perioada de Craciun. Expozitia va fi deschisa pana in data de 5 ianuarie si se anunta a avea un mare succes la public.

Sub denumirea „Craciun cu Coca-Cola (Coca-Cola Christmas)”, evenimentul este deja la a doua editie, una mai cuprinzatoare, dupa cea de anul trecut, care a generat o adevarata senzatie. Expozitia interactiva prezinta numeroase obiecte din colectia Coca-Cola, inclusiv grafica, suveniruri, artefacte sau reclame originale ale companiei.

Cele doua elemente reprezentative vor fi ursii polari si Mos Craciun, simboluri utilizate frecvent de Coca-Cola in perioada sarbatorilor de iarna. Este inclusa si o reclama rara din anul 1922; creata in Franta, aceasta este prima aparitie a ursilor polari in campaniile de Craciun.

De asemenea, sunt prezente picturi in ulei originale ale renumitului artist Haddon Sundblom, cel care a realizat portretele lui Mos Craciun pentru Coca-Cola, din 1931 pana in 1964.

Invitatul special al muzeului va fi chiar Mos Craciun in persoana, prezent in fiecare zi de sambata dintre Ziua Recunostintei si Craciun. Acesta va oferi bomboane si sticle de Coca-Cola tuturor vizitatorilor.

Sursa: The Courier Journal

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro