Euro Quality Test: Stabilitatea constructiei tale prin studii geotehnice

19 septembrie 2014

Esti pe punctul de a demara lucrarile de constructie pentru viitorul sediu de birou sau locuinta si ai nevoie de studii geotehnice care sa-ti furnizeze informatii vitale pentru siguranta intregului tau proiect? Vrei sa ai garantia ca viitoare constructie va sta in ¨picioare¨ chiar si in cazul unor cutremure, miscari de terenuri sau inundatii?

Euro Quality Test, companie din Bucuresti ce are ca principal domeniu de activitate oferirea de servicii de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea, iti pune la dispozitie studii geotehnice prin intermediul unei echipe de specialisti si cu ajutorul celor mai noi aparate in domeniu. Astfel, vom executa o analiza complexa si detaliata a conditiilor indeplinite de teren si a capacitatii acestuia de a sustine in conditii de maxima siguranta un obiectiv (casa, complex de cladiri, bloc, parcare subterana, etc.).

In urma analizei Euro Quality Test, sunt stabilite detalii cu privire la caracteristicile de compactare, incercarea Protector, coeficient de neuiformitate, umiditatea metoda de laborator, densitatea pamanturilor, rezistenta pamanturilor la forfecare, etc.

Prin studii geotehnice ai siguranta ca proiectul tau are stabilitate! Asadar, investeste in siguranta ta si apeleaza la Euro Quality Test pentru studii geotehnice la un inalt nivel profesionist!

Studii geotehnice-Siguranta unei constructii durabile

Pentru ca o planta sa prinda radacini are nevoie de un teren bun. La fel este si in cazul constructiilor! Un proiect elaborat de constructii nu este suficient fara garantia ca fundatia ce urmeaza sa fie turnata va avea stabilitate deplina.

Ce este un studiu geotehic?

Studiile geotehnice reprezinta o etapa deosebit de importanta in tot ceea ce inseamna un proiect de constructie (sau de consolidare), fie unul de mare amploare, ori unul redus ca importanta. In urma studiilor geotehnice sunt furnizate inginerului proiectant al structurii de rezistenta informatiile necesare pentru a dimensiona corect fundatia cladirii. Printre informatiile obtinute se numara detalii cu privire la consistenta si structura solului, nivelul panzei de apa freatica si nu in ultimul rand, recomandari pentru proiectul tehnic.

Ce presupune un studiu geotehnic?

Studiile geotehnice difera de la un proiect la altul si de la o zona la alta, in general, presupunand: executarea de foraje pe terenul care urmeaza sa gazduiasca cladirea si prelevarea probelor de pamant( si chiar de apa, acolo unde este cazul).

Dupa aceste prime etape urmeaza analizele de laborator acolo unde se vor stabilii caracteristicile problelor prelevate, pentru ca mai apoi studiul geotehnic sa fie finalizat cu intocmirea unor documentatii legate de analize efectuate si verificarea acestora de catre un expert autorizat.

Euro Quality Test-Expert in studii geotehnice

Atunci cand vine vorba de siguranta ta si a investitiei tale este obligatoriu sa apelezi la profesionisti in domeniu, care sa-ti poata puna la dispozitie toate solutiile necesare. Astfel de profesionisti gasesti la Euro Quality Test, companie ce lucreaza conform celor mai inalte standarde.

Fie ca proiectul tau implica constructii civile/industriale cu un nivel sau mai multe, depozite ecologice de gunoi, drumuri, poduri, diguri,ori piste de aeroport, noi efectuam studii geotehnice, furnizandu-ti in cel mai scurt timp informatiile si documentele de care ai nevoie!

Laboratorul Euro Quality Test este autorizat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii ca si Laborator grad II-profilul GTF-Geotehnica si teren de fundare

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile noastre si inclusiv cu privire la studii geotehnice, contacteaza-ne la numerele de telefon: 0217 603 560, 0724 399 041, si 0744 433 999.

» Preluat de pe LivePr.ro - Euro Quality Test: Stabilitatea constructiei tale prin studii geotehnice

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro