Estima Finance reduce dobanzile la toate tipurile de credite

Estima Finance, parte a GE Money Romania, opereaza scaderi promotionale ale dobanzilor la toate tipurile de credite pe care le ofera clientilor prin partenerii sai DOMO, Interhome, PIC, grupul AVER, etc. Reducerea dobanzilor se aplica, incepand cu luna mai, la produsele standard de creditare oferite de Estima Finance. Noile dobanzi promotionale pornesc de la 9,9% pe an, cu DAE incepand de la 20,53% si vor fi valabile pe toata perioada verii.

In plus, clientii, care achizitioneaza produse prin intermediul partenerilor cheie ai Estima Finance mentionati mai sus, pot beneficia si de o promotie speciala cu dobanda de numai 6,9% pe an. Pentru aceasta promotie, DAE porneste de la 16,5%.

„Am redus dobanzile pentru a facilita accesul clientilor nostri la toate produsele pe care doresc sa le achizitioneze. Aceasta initiativa se adauga numeroaselor avantaje pe care programele noastre le ofera deja: clientul poate aplica pentru credit direct in magazin, fara sa aiba nevoie de o documentatie stufoasa, iar imprumutul este aprobat pe loc”, declara Mihaela Burete, Product Manager Estima Finance.

In primul trimestru al acestui an Estima Finance a inregistrat o crestere cu 85% a volumului de credite acordate fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Estima Finance, parte a GE Money, are in prezent peste 400 de angajati (fata de aproximativ 240 de angajati in august 2005) si isi desfasoara activitatea in doua centre operationale (Bucuresti si Cluj) avand peste 100 de birouri de creditare amplasate la partenerii comerciali.

Compania a acordat credite unui numar de peste 250.000 de beneficiari, a incheiat parteneriate cu peste 700 de comercianti din domenii precum electrocasnice, mobila, IT, GSM sau amenajari interioare. Produsele de creditare ale societatii sunt oferite in peste 1.300 de magazine inclusiv in 110 magazine DOMO.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro