Epson stabileste noi standarde in categoria home cinema

11 noiembrie 2010

Epson lanseaza EH-R4000 si EH-R2000, doua proiectoare Full HD de calitate superioara, special create pentru pasionatii de experiente home cinema. Acestea folosesc noua tehnologie Epson 3LCD Reflective cu panel, ce ofera o experienta cinematografica captivanta.

 

Tehnologia Reflective are la baza sistemul 3LCD dezvoltat de Epson, contribuind la obtinerea unor noi rate de contrast dinamic de 1.000.000 :1, in cazul EH-R4000, si de 500.000:1, in cazul EH-R2000. Aceste proiectoare redau nuante de negru mai intense, un alb mai luminos si culori mult mai bogate, creand o experienta de vizionare unica. In plus, tehnologia 3LCD Reflective cu panel ofera o gradatie mai fina a culorilor si un gamut de culoare extins.

 

Aceasta tehnologie asigura un proces de proiectare mai rapid si mai usor, oferind un timp de raspuns foarte prompt, ce permite redarea celor mai accelerate imagini in miscare, reducand neclaritatea acestora. Mai mult, Epson a optimizat si rata de deschidere, reducand astfel considerabil spatiul dintre pixeli si micsorand efectul "screen door".

 


Proiectoarele contin un procesor Hollywood Quality Video, ce contribuie la redarea celor mai clare imagini Full HD obtinute pana acum, in care fiecare detaliu este bine conturat, chiar si in cadrele intunecate. Functiile suplimentare de imbunatatire a imaginii includ interpolarea cadrelor pentru o schimbare fluida a secventelor, o "super-rezolutie" ce mareste calitatea surselor standard cum ar fi DVD-urile si cinci moduri diferite de culoare, pentru a asigura compatibilitatea cu o varietate mare de medii.

 

Avand un zoom motorizat si lentila cu cea mai ampla posibilitate de reglare din clasa sa, proiectoarele sunt usor de montat si au o flexibilitate impresionanta. Modelul EH-R4000 poate fi controlat din retea, iar ambele proiectoare pot opera, cu ajutorul unei telecomenzi, alte echipamente, cum ar fi playerele Blue-ray. De asemenea, au functia "trigger-out" pentru a porni echipamente diverse, cum ar fi ecranele electronice, functie potrivita pentru cei cu adevarat pasionati de experiente home cinema. Aceasta permite controlul unei intregi sali de cinema, cu ajutorul unei singure telecomenzi.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro