Epilare definitiva copii. Cand sa incepi?

16 martie 2023

Fetita ta se confrunta cu pilozitatea in exces? Procedura de epilare definitiva poate fi solutia si este recomandata de catre medicii dermatologi pentru rezultate optime. Poate fi facuta inainte sau dupa aparitia menstruatiei. Afla tot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva la fetite!

Sedintele de epilare definitiva pot fi aplicate atat la adulti, cat si la copii, pentru a elimina parul nedorit din toate zonele corpului, impiedicand cresterea acestuia.

Procedura de epilare definitiva fetite trebuie facuta cu un aparat de ultima generatie, cu rezultate excelente indiferent de tipul de piele. La Lagoon.Beauty folosim cel mai nou aparat de epilare definitive Laser Elysion Pro U 3500W.

Pilozitate excesiva la fetite poate fi tratata cu Laser Dioda Elyson Pro U. Este cel mai nou aparat de la Cocoon Medical testat si aprobat in Europa, mult mai puternic si mai rapid. Procedura NU este dureroasa, deoarece aparatul foloseste un sistem de racire denumit Crystal freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical si nu afecteaza pielea sau tesutul.

Pentru pilozitate excesiva copii, epilarea definitiva cu laser dioda este alegerea perfecta atat pentru adulti, cat si pentru copii, daca vrei sa scapi rapid de parul nedorit, cu rezultate de la prima sedinta si pe orice tip de piele. In plus, cu Elysion Pro U ai garantia ca ai ales un aparat medical performant si 3500W asigura garantia eficientei.

De la ce varsta se pot face sedintele de epilare definitiva la fetite?

Mamicile care doresc sa apeleze la procedura de epilare definitiva pentru fetitele lor trebuie sa tina cont de varsta la care se poate face epilarea. Perioada dupa stabilizarea menstruatiei, este considerata varsta ideala pentru a face sedintele. Insa, acestea se pot face si mai devreme, dar nu va fi definitiva pentru ca organismul nu este stabil din punct de vedere hormonal. Parul nu va mai fi atat de des si nu va mai creste atat de repede, insa rezultatele nu sunt definitive.

Ce aparat alegem pentru sedintele de epilare definitiva?

Elysion Pro U de 3500W este cel mai eficient sistem de epilare definitiva ce utilizeaza laserul Dioda, mult mai performant fata de alte modele.

Deoarece copii au o rezistenta mai scazuta in fata durerii, Laserul Elysion Pro U este alegerea ideala. Procedura NU este dureroasa, deoarece aparatul foloseste un sistem de racire denumit Crystal freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical

La acest aparat este posibila reglarea in functie culoarea pielii, pigmentul firului de par, grosimea, desimea acestora cat si adancimea la care se afla foliculii de par. Elysion Pro U foloseste o sursa puternica de laser dioda de 3500W, 4 lungimi de unda (755nm, 810nm, 940nm si 1060nm) si tehnologie integrata pentru pulsuri ultrascurte (3ms). De aceea, Elysion trateaza rapid si eficient orice fototip.

Rezultate chiar de la prima sedinta, pe orice tip de piele, indiferent de sezon! Nu afecteaza pielea sau tesutul.

Cate sedinte sunt necesare?

Din cauza faptului ca nu toti foliculii de par sunt in stare activa simultan sunt necesare mai multe sedinte pentru eliminarea completa a firelor de par. Numarul de sedinte este influentat de tipul pielii si tipul de par al fiecaruia. Cocoon Medical, compania producatoare a Elysion PRO U apreciaza ca un numar de 6 – 8 sedinte ar duce la eliminarea definitiva a firelor de par.

Frecventa este de 1 sedinta la 6-8 saptamani.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva cu laser?

Durata sedintelor de epilare cu laser depinde de zona si de pilozitatea, astfel ca poate fi de 10 minute pentru zona buzei superioare sau 60 de minute pentru picior complet.

Cum ma pregatesc inainte de sedintele de epilare?

Este nevoie sa radeti cu lama toate zonele pe care le vom trata ( preferabil cu 12 h inainte)

Alte contradicții inainte de procedura:

Fara antiinflamatoare si analgezice (8 ore inaintea sedintei), antibiotice(5-7 zile), expunere la soare/solar (3 zile), bai fierbinti, sauna, sala, creme, uleiuri, deodorant cu alcool.

Alege pachetele cu reducere disponibile online pe www.Lagoon.Beauty!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Epilare definitiva copii. Cand sa incepi?

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro