Epicor si Hitachi Data Systems se aliaza - oferta unei solutii comune pentru serviciile IT

15 noiembrie 2010

Epicor si Hitachi s-au aliat pentru a oferi o solutie comuna pentru gestionarea serviciilor IT, integrand Epicor ITSM si Hitachi IT Operations Analyzer.

Epicor Software Corporation, unul dintre principalii furnizori de solutii software de afaceri pentru pietele medii si companiile din clasamentul Global 1000, a anuntat recent incheierea unui parteneriat cu Hitachi Data Systems Corporation pentru a integra Hitachi IT Operations Analyzer si Epicor IT Service Management (ITSM - gestionarea serviciilor IT), intr-o solutie comuna.

 

Ca vanzator independent de software (ISV) al Hitachi Data Systems, Epicor este primul furnizor de IT Service Desk interesat sa integreze solutiile sale de software pentru afaceri de varf de industrie, cu Hitachi IT Operations Analyzer. Epicor a demonstrat in mod constant preocuparea sa de a furniza solutii eficiente si, multumita arhitecturii service-oriented adapatabile (SOA) a Epicor ITSM, companiile au abilitatea de a conecta sistemele lor informationale si resursele tehnologice si de a le pune in acord mai usor si mai eficient, avand oportunitatea de a raspunde mai rapid la cerintele in continua schimbare ale afacerilor si ale infrastructurilor IT care le utilizeaza.

 

Parteneriatul cu Hitachi Data Systems consolideaza si intareste oferta de ITSM in domeniul serviciilor IT si al gestionarii activitatilor IT, a spus James Norwood, senior vice president, worldwide product marketing al Epicor. Impreuna cu solutia completa de IT service management, Hitachi IT Operations Analyzer va permite celor de la service desk sa identifice si sa analizeze rapid problemele aparute in mediul lor IT.

Hitachi IT Operations Analyzer este un produs software inteligent, de monitorizare a performantei si disponibilitatii mediilor IT ale afacerilor de dimensiuni medii.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro