Elite Business Women: Unde merg afacerile românești în an Centenar?

10 decembrie 2018

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din România invită femeile cu afaceri în România să participe la una dintre cele mai așteptate întruniri de afaceri din cadrul evenimentelor de final de an – Afacerile Românești, la Centenar din cadrul Elite Business Club București.

Întâlnirea are rolul de a facilita accesul participantelor la dezvoltare continuă în afaceri și se bazează pe discuții active între invitații Elite și femeile care sunt active în viața profesională.

“În an Centenar, ne-am propus să discutăm despre afacerile românești și cum pot ele să se dezvolte în continuare. România are nevoie de antreprenori și este de datoria noastră să educăm mediul privat pentru a obține performanță și rezultate eficiente“, declară Ioana Arsenie, Ambasador Elite Business Women București.

Evenimentul va avea loc în data de 18 decembrie 2018, începând cu ora 09.30 la Commons, Piața Unirii, București. Înscrierile se realizează online: https://elitewomen.org/ebc-bucuresti/

Corneliu Bodea, Dan Mocanu, Irina Munteanu, Petronela Luca, Raluca Radu au acceptat invitația Elite Business Women de a le împărtăși femeilor antreprenor, managerilor, specialiștilor în afaceri din România sfaturi din experiența proprie despre nivelurile de scalare ale unei afaceri, instrumente pentru a trece la un nivel superior de dezvoltare.

Parteneri eveniment Elite Business Club Bucuresti: Unident, System Innovation Romania, Rei Finance Advisors, Trusted Advisor Strategy & Finance, LeaderTeam Broker de Asigurare, Patria Bank, Content Speed, Alina Alexe Law Office, Exclusive Spa, Estetiq Solutions, Cofetarie LÁmmande, Bistro Dorobanti, Tucano, Casa de Flori.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro