Eficienta, siguranta si profesionalism – atuurile cabinetului de avocatura „Ivan Razvan Claudiu”

Categorie: Comunicate de presa

Locuitorii municipiului Bucuresti si ai judetului Ilfov au la dispozitie servicii avocatiale juridice din sfera dreptului penal si civil prin intermediul cabinetului de avocatura „Ivan Razvan Claudiu” – cu site-ul oficial avocativan.ro. Vorbim de un cabinet cu o experienta de peste 14 ani in acest domeniu si care ofera publicului larg servicii ireprosabile.

Servicii din sfera dreptului penal

Avocatii din cadrul cabinetului de avocatura „Ivan Razvan Claudiu” pot oferi celor interesati servicii de asistenta si reprezentare atunci cand au de-a face cu diverse infractiuni atat in faza de urmarire penala, cat si in fata instantelor de judecata.

Sunt 3 tipuri de situatii despre care vorbim in acest caz:

  • Faza de urmarire penala – aici avocatul actioneaza in vederea probarii infractiunilor ce sunt prevazute de Codul Penal si de legile speciale;
  • Faza de judecata – avocatul are un rol important atat in camera preliminara, cat si in cadrul cercetarii judecatoresti;
  • Faza de executare a pedepselor – avocatul actioneaza in vederea stabilirii regimului de executare a pedepsei si ofera asistenta specializata la executarea contestatiilor privind masurile ce se iau in cadrul penitenciarului.

Servicii din sfera dreptului civil

In momentul in care discutam despre dreptul civil avocatul este cel ce apara interesele clientilor sai in fata instantelor civile judecatoresti de orice grad.

Cei ce au nevoie de un avocat bun in caz de divort pot apela de asemenea la serviciile oferite de avocatii din echipa cabinetului de avocatura „Ivan Razvan Claudiu”. Acestia au competenta, pregatirea si experienta necesara pentru a oferi consultanta de specialitate, asistenta si reprezentare in cadrul proceselor de divort si partaj.

Tot in sfera dreptului civil incadram si procesele ce vizeaza custodia minorilor, stabilirea si acordarea alocatiei de crestere a acestora, alocatiei pentru continuarea studiilor, majorarea alocatiei destinata cresterii minorilor si partajul bunurilor comune in cazul divortului.

Cum poate fi contactat un avocat din cadrul cabinetului „Ivan Razvan Claudiu”?

Cei ce locuiesc in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov sunt cei ce se pot bucura de toate avantajele colaborarii cu avocatii ce compun echipa cabinetului anterior mentionat.

Pentru a putea lua legatura cu un reprezentant al cabinetului, fie se prezinta direct la unul dintre sediile situate in Bucuresti (Strada Drumul Sarii, Nr 85 sau Strada Lt. Gheorghe Negel. Nr 31 – ambele in sectorul 6), fie prin apel telefonic la numerele 0757511344 sau 0744630882, fie prin intermediul adresei de email contact@avocativan.ro.

Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial avocativan.ro.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Eficienta, siguranta si profesionalism – atuurile cabinetului de avocatura „Ivan Razvan Claudiu”


Alte articole