
Era septembrie 2016, când Geanina şi Lucian Ştefan, ambii cu background în comerţul tradiţional de proximitate, deschideau prima lor cafenea 5 to go. Deşi proveneau dintr-un alt tip de business, au avut curajul de a schimba direcţia şi dorinţa de a fi parte dintr-un brand în ascensiune i-a convins să lase comerţul tradiţional şi să parieze pe cafea.
Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Ediţie specială Afaceri de la Zero susţinută de 5 to go. De la un chioşc alimentar la 5 cafenele în centrul Bucureştiului. Geanina şi Lucian Ştefan au fost printre primii francizaţi 5 to go. „A fost trenul de mare viteză care a trecut prin gara vieţii noastre”".
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro