Echipamentele ROMAUDIOVIDEO in magazinele MEGA IMAGE si RED ...

16 august 2010

Proiectul este inca in desfasurare, in momentul de fata avand loc echiparea inclusiv a magazinelor Red Market, discount supermarket-ul lansat anul trecut de Mega Image.
Echipa de proiectare si instalare a RomAudioVideo a acoperit pana in momentul de fata 52 de magazine Mega Image si 9 magazine Red Market din Bucuresti (inclusiv Ilfov), Constanta, Ploiesti si Brasov.

Sistemele de sonorizare si adresare publica sunt distribuite pe doua zone si au urmatoarele functionalitati:

Interne (angajati):
1. Zona de Vanzari: transmitere mesaje si rulare muzica ambientala printr-o sursa de programe licentiata; activare gong din zona caselor de marcat pentru diverse atentionari;
2. Zona de depozitare: transmitere mesaje si rulare muzica ambientala printr-o sursa de programe licentiata;
3. Zona de birouri: transmitere mesaje si rulare muzica ambientala printr-o sursa de programe licentiata.

Externe (interior magazin):
1. Rulare muzica ambientala printr-o sursa de programe licentiata;
2. Mesaje de informare;
3. Spoturi audio.

Au fost utilizate urmatoarele echipamente PA : difuzoare de plafon de la CES Audio, difuzoare de perete si proiectoare de sunet bidirectionale de la TOA Electronics si CES Audio, microfoane de masa pentru lansare anunturi si amplificatoare audio de la Inter-M.

Despre Mega Image:
Fondata in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 61 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Brasov, sub marcile Mega Image si Red Market.
Cu o lunga prezenta pe piata romaneasca de retail, Mega Image isi propune sa participe activ la dezvoltarea comertului, prin oferirea de calitate, inovatie si prospetime clientilor sai. Mega Image face parte din Delhaize Group.

Despre ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Echipamentele ROMAUDIOVIDEO in magazinele MEGA IMAGE si RED ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro