E.ON: Numărul companiilor capabile să facă proiecte energetice este în declin. Exodul oamenilor e foarte vizibil. Forţa de muncă e o provocare pentru investiţii. Corul investitorilor din energie care au bani de pariat pe piaţa locală, dar nu găsesc oameni este tot mai puternic

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

„Mobilizarea resursei umane specializate este cu siguranţă o pro­vocare pentru urmă­torul ciclu investiţional. Capacitatea de execuţie şi numărul companiilor capabile să dezvolte proiecte majore se află în declin de câţiva ani. Totodată, a avut loc un adevărat exod înspre alte ţări al personalului tehnic specializat“, spun reprezetanţii Delgaz Grid, parte a grupului E.ON România, responsabilă pentru gestionarea infrastructurii de distribuţie a gazelor şi energiei în partea de nord a ţării.

Acest articol publicat in categoria „Revista Presei” poate fi citit integral in „Ziarul Financiar„.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – „E.ON: Numărul companiilor capabile să facă proiecte energetice este în declin. Exodul oamenilor e foarte vizibil. Forţa de muncă e o provocare pentru investiţii. Corul investitorilor din energie care au bani de pariat pe piaţa locală, dar nu găsesc oameni este tot mai puternic„.

Etichete:

Alte articole