Dragoş Petrescu, fondatorul grupului de restaurante City Grill, spune că în urma pandemiei şi a măsurilor de distanţare socială şi limitare a răspândirii noului coronavirus, care au pus pe pauză industria de restaurante, a decis să deschidă două noi linii de business, respectiv serviciul de livrare la domiciliu şi produse semipreparate „ready to eat“ şi „ready to cook“, care pot fi achiziţionate de pe rafturile reţelelor de magazine Profi şi Mega Image.
Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Dragoş Petrescu, proprietarul City Grill: Am pornit două divizii noi de business: livrare la domiciliu şi produse semipreparate ce pot fi găsite la raft, deoarece nu ştim când îşi revine industria de restaurante. Avem un meniu de 66 de preparate noi, special dezvoltate pentru zona de livrare".
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro