Donald Trump da in judecata aeroportul din Palm Beach pentru 100 milioane $

Categorie: Afaceri

Donald Trump a dat in judecata judetul Palm Beach din statul Florida pentru suma de 100 milioane de dolari, acuzand aeroportul ca face trafic aerian deliberat deasupra conacului sau Mar-a-Lago, cu trecut istoric si a clubului sau privat. Trump l-a sunat personal pe directorul aeroportului local Bruce Pelly, pentru a cere devierea tuturor zborurilor care au loc deasupra conacului sau. Renumitul om de afaceri a cumparat conacul in stil spaniol aflat pe tarmul oceanului in anul 1985. Potrivit datelor din dosarul legal, conacul a fost construit in anul 1927, precedand existenta aeroportului care a fost construit in anul 1930. A precedat de asemenea si introducerea de avioane jet din anii 1950.

In plangerea depusa in procesul initiat de Trump apare precizat: “Zborurile care au loc deasupra conacului Mar-a-Lago produc zgomot excesiv si nejustificat, vibratii, fum, poluare si reziduri care provoaca daune fizice”.

In proces se mai sustine faptul ca acest conac este de departe una dintre cele mai importante constructii istorice din Palm Beach si una dintre cele mai importante din Florida si din Statele Unite.

Sursa: Money


Alte articole