DIGITAL MARKETING FORUM - primul eveniment dedicat marketingului online si mobil

26 februarie 2007

Pe 27 februarie, la hotelul Howard Johnson Bucuresti, are loc primul eveniment din Romania dedicat marketingului online si mobil – DIGITAL MARKETING FORUM. Prima editie a evenimentului, organizat de Evensys cu sprijinul Ogilvy Group, isi propune sa aduca in prim plan cele mai noi platforme de marketing si comunicare: online advertising, mobile marketing, blogging, viral marketing, podcasting, online research, 3G.

Invitatul special al evenimentului este Wim Vermeulen, Director of Digital Innovation pentru Ogilvy Group CEE, care va sustine in deschiderea evenimentului o prezentare dedicata noilor medii de comunicare si interactivitatii. Recunoscut pentru spiritul sau inovator, Wim Vermeulen are 17 ani de experienta in domeniul marketingului, comunicarii si internetului. El este de altfel autorul primei reclame IDTV, a primei campanii de in-game advertising sau al primului show de divertisment online sustinut de un brand.

In sectiunea a treia a conferintei, alaturi de Wim Vermeulen, vor sustine workshop-ul Ogilvy Cristofor Iosub, Managing Director al OgilvyOne si OgilvyAction Romania si Adrian Alexandrescu, One to One Communication Director, Ogilvy One Romania, care vor aduce in atentia participantilor studii de caz internationale dar si locale din domeniul marketingului digital.

Ideile inovatoare si inedite definesc conceptul acestui eveniment care poate fi considerat in sine un exercitiu de inovatie si participare activa.

„Lumea advertisingului contemporan este in schimbare. Este vorba atat de cresterea numarului de modalitati prin care brandurile se conecteaza cu consumatorii si mai ales de faptul ca, pentru prima oara, consumatorul este cel care preia controlul. El va fi din ce in ce mai des cel care va decide ce anume va vedea, unde, cand si de ce. La nivelul Ogilvy Group, suntem constienti de faptul ca acest lucru va schimba in mod radical complexitatea a ceea ce facem si ne pregatim sa raspundem acestei provocari prin serviciile inovatoare pe care le oferim clientilor nostri” - Manuela Necula – Head of Country Ogilvy Group Romania.

OgilvyOne WorldWide este cea mai largă şi experimentată reţea de comunicare one-to-one la nivel global, din punct de vedere al numărului de clienţi şi portofoliului de premii câştigate. Reţeaua numără 110 birouri în 56 de ţări, inclusiv în Bucureşti şi oferă clienţilor săi servicii complete de marketing direct şi interactiv, precum şi servicii de consultanţă dedicate construirii de relaţii directe cu consumatorii. Lista de clienţi globali include nume precum American Express, Cisco, GSK, IBM, Nestle, Unilever sau SAP. OgilvyOne WorldWide este o parte a grupului Ogilvy, deţinut de WPP (NASDAQ: WPPGY), unul dintre cele mai mari grupuri internaţionale de comunicare
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro