Diana Cheles a început să facă brioşe în propria garsonieră, iar anul acesta deschide un laborator de cofetărie în nordul Capitalei. „Investiţia în laborator va fi de aproximativ 20.000 euro“

17 februarie 2020

Diana Cheles, de profesie economist, a lucrat aproape un deceniu în mediul corporate în domeniul financiar şi a decis să devină antreprenor în momentul în care „am simţit că îmi lipseşte ceva“. O fire creativă, pasionată de artă şi design încă din copilărie, a hotărât să-şi proiecteze pasiunea în crearea de dulciuri şi torturi personalizate.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Diana Cheles a început să facă brioşe în propria garsonieră, iar anul acesta deschide un laborator de cofetărie în nordul Capitalei. „Investiţia în laborator va fi de aproximativ 20.000 euro“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro