Descoperă cum este continuată adevărata tradiție a prelucrării lemnului

18 martie 2023

Marea Fabrică de cherestea și traverse de cale ferată din Mănăștiur a fost înființată în anul 1902 din dorința de a transmite mai departe ideea adevăratei calități. Specializată în prelucrarea fină și rindeluirea cu impregnarea lemnului, Pamirco a decis să continue această tradiție. De peste 15 ani deja avem experiență în domeniul prelucrării lemnului.

Colaborăm cu peste 10 țări diferite pentru ale noastre railway sleepers: Egipt, Turcia, Japonia, Slovenia, Ungaria, Germania, Anglia, Belgia, Olanda, România și Serbia. Ce înseamnă asta? Că noi știm ce înseamnă calitatea cu adevărat și tot ce ne mai trebuie este să o transmitem mai departe. Rezultatele muncii noastre se văd în fiecare dintre lucrările noastre!

Pentru mai multe detalii despre produsele și despre serviciile noastre ne poți face o vizită chiar pe site-ul nostru. Dacă ai nevoie de și mai multe răspunsuri și de informații, atunci ne poți contacta chiar tu personal. Știi bine unde poți găsi datele noastre de contact!

Fă cunoștință cu Pamirco - descendenții Fabricii de Cherestea din Mănăștiur

Cine este Pamirco? Cu ce se ocupă Pamirco? Ce înseamnă o lucrare de lemn de înaltă calitate? Iată ce îți va povesti echipa noastră de experți în continuare.

Pamirco este o companie care își are rădăcinile bine înfipte în marea activitate începută de Fabrica de cherestea din Mănăștiur. Din dorința de a continua adevărata tradiție a prelucrării lemnului, am ales să ne preocupăm de dezvoltarea noastră profesională. Dorim să oferim clienților doar ceea ce este mai bun!

Avem o multitudine de servicii de oferit, de care clientul poate profita din plin la cerere. Acestea sunt:

 1. Impregnare
 2. Uscare artificială
 3. Aburire

Dar nicio informație despre produsele noastre? Ba da, chiar acum echipa noastră îți spune care sunt produsele de care dispunem noi:

 1. Traverse de cale ferată normale
 2. Traverse folosite la macazuri și încrucișări
 3. Traverse pentru poduri
 4. Panouri asamblate
 5. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

Să nu uităm de faptul că la cerere putem fabrica și produse speciale pentru căile ferate. Totul doar pentru tine! Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, poți intra chiar pe site-ul nostru. Dacă nici așa nu vei obține informațiile noastre necesare, atunci ne poți contacta chiar personal.

Ce ne face să fim cea mai bună firmă din acest domeniu de lucru?

Cum poți știi că noi suntem cei mai buni în acest domeniu? Păi ne putem gândi la următoarele idei de răspuns:

 1. Muncim zi și noapte ca să ne putem perfecționa!
 2. Avem o multitudine de servicii și de produse de care poți profita!
 3. Continuăm tradiția prelucrării lemnului a unei mari cunoscute fabrici.
 4. Peste 10 țări au ales să colaboreze cu noi, deci avem o dovadă în plus a faptului că noi știm ce facem și cu ce se mănâncă această meserie!
 5. Toate produsele noastre sunt fabricate din lemn de esență tare. Ce înseamnă asta? Fiecare lucru fabricat de noi este de o rezistență și de o calitate aparte.
 6. În plus, să nu uităm de numărul incendiar de produse fabricate până acum. Acestea sunt următoarele:
 7. 529701 traverse de cale ferată,
 8. 238167 panouri,
 9. 342861 cherestea,

deci știm cu ce se mănâncă succesul și profesionalismul!

Orice companie îți poate oferi produse prelucrate din lemn și orice companie îți poate rezolva problemele cât ai bate din palme. Însă nu toți îți pot oferi adevărata calitate pe care compania Pamirco reușește să o pună în fiecare produs pe care îl fabrică. Noi ne asigurăm că la fiecare client în parte ajunge doar ceea ce este mai bun. Până la urmă încercăm să transmitem mai departe minunata tradiție a fabricii de cherestea din Mănăștiur!

Împreună putem duce tradiția prelucrării lemnului mai departe!

Pamirco este o companie care se ocupă cu minunata tradiție a prelucrării lemnului începută de fabrica de cherestea din Mănăștiur. Suntem o echipă de oameni pasionați de muncă, gata să se dezvolte oricând pentru a oferi clientului doar ce este mai bun și mai calitativ. În plus, la cerere, putem fabrica și altfel de produse care intră în componența căilor ferate.

Dacă simți nevoia și necesitatea de a cunoaște mai multe informații, atunci ne poți face o vizită chiar pe site-ul nostru. Suntem siguri că nu vei rămâne dezamăgit de ceea ce vei găsi la noi pe pagină!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Descoperă cum este continuată adevărata tradiție a prelucrării lemnului

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro