De ce sa iti listezi apartamentul pe Airbnb ?

Categorie: Afaceri, Trenduri si statistici

Airbnb este un site in care poti gasi cazare atunci cand pleci intr-o vacanta pret de cateva zile. Hotelurile sau pensiunile au preturi destul de ridicate iar prin acest site iti poti inchiria o camera sau mai multe din casa sau apartamentul cuiva.

Acest site este in voga printre turistii de afara si a inceput sa prinda contur si la noi. Nu este recomandat doar pentru turisti ci si pentru proprietarii care isi doresc sa isi inchirieze apartamentele sau locuintele.
Intregul sistem functioneaza pe baza de review-uri, atat turistul cat si gazda primesc cate o recenzie dupa fiecare tranzactie.

Site-ul este foarte prietenos si usor de utilizat atat pentru turisti cat si pentru proprietari. Ca proprietar tot ce ai de facut este sa te inscrii in comunitate si sa iti inchiriezi un spatiu din casa.
Tariful il setezi tu si poti enumera dotarile camerei. Asigura-te ca ai fotografii foarte bune cu camera pe care doresti sa o inchiriezi. Este necesar sa ai o atitudine cat mai prietenoasa si sa le raspunzi imediat clientilor.

In tara noastra este un fenomen destul de nou, asa ca hai ca descoperim impreuna care sunt avantajele oferite de acest serviciu:

» click aici pentru inscriere in Airbnb

Castigi mai multi bani decat daca ai inchiria pe termen lung
Persoanele care inchiriaza in acest regim s-au declarat mult mai multumiti decat cei care inchiriaza pe termen lung. In primul rand vei lua o suma mult mai mare de bani si nu mai trebuie sa pastrezi legatura doar cu o singura persoana asa cum este in cazul chiriilor pe termen lung.
Cunosti oameni noi si ai posibilitatea de a invata multe lucruri
Daca esti o persoana sociabila atunci acest sistem este pentru tine. Marea majoritate a turistilor care se cazeaza prin Airbnb sunt tineri cu varstele pana in 35 de ani. Poti avea parte de turisti din toate colturile tarii dar si din alte tari, te poti imprietenii cu ei si poti iesi in oras seara de seara.
Daca turistii tai sunt de accord puteti gati impreuna sau sa aveti fel de fel de activitati. Le poti face un tur al orasului si ii poti insoti in cele mai animate cluburi.
Iesi mai mult in oras

Daca vrei sa fii o gazda buna si sa ai cea mai mare nota pe site atunci trebuie sa stii ce sa le recomanzi turistilor tai. Nu ai vrea ca oamenii sa plece dezamagiti de la tine sau sa le recomanzi un obiectiv turistic unde nu au ce sa vada.
Este bine sa stii ce restaurant sa le recomanzi sau ce sa viziteze. Cu siguranta nu ai vrea ca turistul tau sa faca o toxiinfectie alimentara ca a mancat intr-un loc nepotrivit. O gazda buna are grija sa se imprieteneasca cu turistii.

Nu te poti pacali cu turistii, rezervarile fiind sigure
Toate rezervarile efectuate pe acest site sunt sigure. Turistii se prezinta la cazare , mai ales ca prima noapte este platita automat. In cazul in care se intampla sa ti se anuleze o rezervare ramai cu banii de pe prima noapte iar camera o poti pune ca fiind disponibila din nou pe site.

» click aici si adauga apartamentul tau pe Airbnb


Alte articole