De ce sa cumparam uniforme Cherokee?

Categorie: Comunicate de presa

Cadrele medicale care isi doresc uniforme confortabile si de calitate opteaza pentru uniforme Cherokee. Acest tip de uniforme este foarte apreciat de comunitatea medicala, fiind utilizat inca din 1927. Se considera a fi uniformele preferate ale medicilor, care isi doresc sa se simta cat mai confortabil in timpul programului lor incarcat si obositor. De asemenea, uniforma Cherokee este si foarte la moda.

Avantaje ale uniformei Cherokee

Brand-ul Cherokee inseamna stil, personalitate si functionalitate. Dintre acestea trei, cel mai important aspect pentru cadrele medicale care petrec mult timp in aceste uniforme este functionalitatea.

Toate uniformele Cherokee – disponibile pe www.medifashion.ro – sunt realizate din materiale de inalta calitate, antimicrobiene. De pe acest site se pot achizitiona halate medicale, rochii, fuste, pantaloni si veste Cherokee.

Foarte multe uniforme antimicrobiene sunt confectionate dintr-un material tratat antibacterian EPA, cu nanoioni de argint. Avantajul lor este bineinteles protejarea medicilor si asistentelor de anumite infectii si bacterii intalnite in spital. Se poate opta si pentru uniforme realizate din materiale speciale, cum ar fi cu bariera fluida. Acest tip ajuta la impiedicarea imbinarii diverselor substante in tesatura.

Cine poate sa poarte uniforme Cherokee?

Atat barbatii cat si femeile din cadrul medical pot opta pentru uniformele Cherokee. In special, sunt alese de medicii si asistentele care doresc sa arate bine si sa se simta si confortabil de-a lungul programului incarcat.

Uniforme antimicrobiene | Uniforme Cherokee | MediFashion.ro

uniforme Cherokee

In magazinul online, cadrele medicale isi pot gasi foarte multe tipuri de uniforme, spre exemplu halate de consultatie sau halate albe de laborator, cu nasturi, fermoar sau capse, cu maneca scurta sau trei sferturi. De asemenea, se pot gasi si halate cu imprimeuri amuzante din lumea desenelor animate. Acestea sunt adesea achizitionate de cadrele medicale care lucreaza cu copiii.

Pentru asistente sau doctori femei se recomanda uniforme feminine cu imprimeu floral. Se pot gasi pantaloni, fuste, jachete sau rochii in diverse culori, cum ar fi: albastru, negru, verde inchis, olive sau grena. Referitor la marimi, exista o gama variata. Se pot gasi modele de uniforme disponibile in marimi ce pornesc de la XXS pana la L, dar si in marimi de la XS la XL.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » De ce sa cumparam uniforme Cherokee?


Alte articole