De ce sa alegi o nunta la cort?

Categorie: Comunicate de presa

Nuntile la cort au ceva cu totul special, raman de neuitat si totul se desfasoara, de la inceput si pana la final, intr-o atmosfera romantica. Chiar si invitatii sunt incantati atunci cand sunt chemati la un astfel de eveniment care se desfasoara in interior si afara in egala masura. Lumina si aerul de afara sunt excelente pentru fotografiile de nunta si cu siguranta toti cei prezenti la celebrarea unui asemenea eveniment vor gusta din plin atmosfera.

Si pentru ca vremea poate fi imprevizibila, cortul in care se desfasoara receptia este locul asupra caruia va trebui sa te apleci destul de mult astfel incat sa iasa o nunta perfecta.  Pentru ca atunci cand planifici o nunta in cort inseamna ca nu poti da inapoi nicio secunda indiferent cum va fi vremea. Rezistente, functionale si decorate spectaculos, corturile sunt o alternativa grozava pentru o nunta in aer liber si pentru cei doi mici care isi doresc foarte mult un astfel de eveniment in mijlocul naturii.

Nunta la cort inseamna o experienta deosebita pentru invitatii care se pot bucura de frumusetea naturii, fiind in acelasi timp protejati de orice situatii imprevizibile, cum ar fi o ploaie torentiala de vara aparuta din senin, soarele puternic sau de zapada daca evenimentul este programat in sezonul rece. Un cort pentru nunta este realizat astfel incat sa se potriveasca in orice anotimp, indiferent de conditiile meteo de afara. Afla mai multe informatii despre izolatii corturi nunti.

Exista cateva beneficii pentru care tot mai multe perechi aleg pentru receptia de nunta cortul. Dar ce face atat de speciala o nunta la cort? Poti sa afli in cele ce urmeaza:

Fotografiile de nunta vor fi exceptionale

Indiferent ca ceremonia si receptia de nunta au loc dimineata sau seara, fotografiile vor iesi uluitor la o astfel de nunta. Nimic nu poate fi mai romantic decat gradinile, florile sau stelele stralucitoare ca acele poze facute in mijlocul naturii de care pot avea parte mirii care aleg sa organizeze nunta la cort.

Mult spatiu

Majoritatea corturilor concepute pentru petrecerile de nunta sunt spatioase, astfel ca lista de invitati poate fi generoasa. In afara invitatilor, meselor si scaunelor, in cele mai mute corturi pot fi instalate scene pentru formatia care canta sau un ring de dans imens, masa pentru DJ, mese tip bufet si alte accesorii.

Decor creativ

De la culori neutre la decoratiuni minimaliste, posibilitatile de a decora un cort sunt nenumarate. Flori, baloane si lumini sau lampioane pot transforma cu adevarat spatiul din interioul cortului. Mirii care isi doresc ca invitatii sa aiba parte de distractie cat cuprinde la nunta lor se pot gandi sa includa in programul petrecerii si activitati care sa aiba loc afara, in masura in care bugetul le permite.

Nuntile in cort sunt mai putin costisitoare

Nunta in cort este mult mai putin costisitoare decat cea organizata intr-un salon de nunti sau un restaurant. Iar atunci cand faci economii pentru rezervarea locatiei, poti sa aloci un buget mai mare pentru decoratiuni, pentru meniu sau pentru alte lucruri pe care visezi sa le ai la petrecere in ziua cea mare.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » De ce sa alegi o nunta la cort?


Alte articole