De ce să alegi Glory Hotel dacă ești într-o călătorie de afaceri în Oradea

Categorie: Diverse

Zona Transilvaniei este considerată cea mai dezvoltată din punct de vedere economic în România, exceptând Capitala. Fiind inclusiv aproape de țările din Europa de Vest, județe precum Bihor sunt foarte relevante pentru mediul de afaceri. Oradea este un astfel de centru de business tot mai important, iar călătoriile în scop profesional sunt foarte dese în acest oraș.

Cauți cazare în Oradea când ajungi în zonă în interes de serviciu ori cu diverse afaceri? O variantă foarte bună este să alegi Glory Hotel, deschis recent în sectorul ospitalității din Oradea. Această unitate de cazare Oradea oferă confort la standard de 4 stele, depășind însă așteptările oaspeților.

Hotelul este potrivit pentru orice fel de călătorie, dar demn de menționat este că sunt validate toate rigorile în materie de oaspeți din mediul de afaceri. Aceștia caută de obicei un hotel cu servicii excelente, cu grad ridicat de confort, cu localizare foarte bună față de toate zonele de interes din localitate. Glory Hotel oferă liniște și confort într-o locație aproape de centru, zone comerciale, instituții administrative, restaurante etc. Mai mult decât atât, se poate ajunge rapid cu mașina sau taxi la aeroportul din Oradea.

Glory Hotel se remarcă prin design modern, echipă foarte bine pregătită și un concept original. Pentru a puncta la maxim la partea de confort, unele camere au fost dotate cu facilități wellness spa absolut private. Mai exact, există saune umede și uscate cu acces direct din camera de hotel. Saună privată în cameră? Este posibil, doar la Glory Hotel din Oradea, o premieră în România!

Oricând mergi într-o călătorie de afaceri în Oradea, nu uita să faci rezervarea din timp la Glory Hotel, pe gloryhotel.ro sau la numărul de telefon afișat pe website. Poți profita de prețuri foarte avantajoase, chiar dacă primești atât de multe beneficii la cazare.

„Bucurați-vă de privilegiile și experiențele exclusiviste în noul concept prezentat de Hotel Glory. Conceptul nostru vă oferă saune private, detalii elegante și decorațiuni pline de farmec, toate elementele fiind de cea mai înaltă calitate, concepute exclusiv pentru confortul și fericirea oaspeților”, se menționează pe website-ul oficial Glory Hotel.

Hotelul deține sistem de supraveghere video non stop inclusiv pentru spațiul de parcare. Glory Hotel din Oradea este prevăzut cu 19 camere duble cu paturi confortabile extra – large, 3 dintre camere având saună proprie.

Glory Hotel este deja prezent activ și pe cel mai popular sistem de rezervări online de servicii de cazare la nivel mondial, unde oaspeții de până acum au oferit recenzii foarte favorabile, rezultând indicativul Excepțional în general, dar și la fiecare dintre capitolele Locație, Curățenie, Facilități, Raport Calitate / Preț, Personal și Confort. De asemenea, pot fi citite recenzii favorabile postate pe Google.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole