De ce inca se merită să cumperi Huawei P30 Pro, ultimul telefon cu Google

22 martie 2021

A trecut mai mult de un an de la sosirea Huawei P30 Pro, un telefon lăudat pentru că oferă o configurație superioară a camerei și o durată mai lungă de viață a bateriei decât concurenții săi. Acest telefon a fost una dintre cele mai bune achiziții din 2019. Dar cum mai rezistă în 2020 și cât de bună este achiziția lui acum?

Deși industria smartphone-urilor se mișcă rapid an de an, Huawei P30 Pro încă se încadrează în categoria de hardware de vârf competitiv, care poate concura cu cele mai bune telefoane din 2020, poate chiar și din 2021.

Telefonul se mândrește cu un scaner rapid de amprentă pe ecran, rating IP68 de rezistență la praf și apă, încărcare rapidă wireless și inversă, Bluetooth 5.0, audio wireless aptX HD, o baterie uriașă de 4.200 mAh, până la 8 GB RAM și 128 GB sau 512 GB spațiu de stocare. Aceste specificații și caracteristici au îmbătrânit bine și funcționează la fel de minunat ca pe flagship-urile moderne. De asemenea, poți actualiza P30 Pro la Android 10 și EMUI 10 printr-o actualizare OTA. Ce altceva mai poți aștepta de la un telefon flagship din 2020?

emag huawei p 30 pro

emag Huawei P 30 PRO

Durata de viață a bateriei de pe Huawei P30 Pro rămâne extrem de bună. Bateria mare de 4.200 mAh este încă competitivă, ținând cu ușurință până în a doua zi de utilizare.

Iar camera Huawei P30 Pro este încă una dintre cele mai bune de pe piață. Desigur, seria Huawei P este centrată pe fotografie. Huawei P30 Pro a stabilit un standard înalt în zilele sale, cu primul senzor mare de 1 / 1,7 inci 40MP RYYB din industrie, un shooter cu unghi larg, un obiectiv cu zoom optic de 5x și senzor pentru un bokeh precis. Acesta este un pachet care încă ține pasul cu multe flagship-uri emblematice din 2020.

Cea mai mare victorie a Huawei P30 Pro față de telefoanele din 2020 este că poate face o fotografie excelentă cu lumină scăzută, datorită senzorului său RYYB. Între timp, alte telefoane se bazează pe moduri nocturne de expunere de patru până la cinci secunde pentru o luminozitate comparabilă, dar de multe ori nu le iese.

Și, în cele din urmă, să nu uităm de aplicațiile Google. Da, Huawei P30 Pro încă are aplicații Google și servicii Google. De fapt, Huawei P30 Pro este ultimul telefon flagship Huawei care oferă experiența familiară Android-Google.

huawei p30 pro youtube buhnici

Seriile Huawei Mate 30 și P40 au fost lansate ambele după embargoul comercial din SUA, ceea ce înseamnă că Huawei a fost nevoit să treacă la o versiune AOSP de Android fără serviciile Google. Chiar dacă Galeria de aplicații s-a îmbunătățit și, deși există unele soluții decente, telefoanele de după embargo sunt mult mai dificil de utilizat ca urmare și cu siguranță nu sunt pentru toată lumea.

Dacă vrei tot ce este mai bun din Huawei și acces la toate aplicațiile Android fără nici un efort suplimentar necesar, Huawei P30 Pro rămâne calea de urmat.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro