De ce aspecte se tine cont pentru achizitionarea celor mai bune uniforme medicale?

Categorie: Comunicate de presa

Exista anumite criterii in functie de care se aleg cele mai potrivite uniforme medicale. De la marime, croiala si material, acestea sunt disponibile intr-o gama larga pe piata. Uniforma medicala este mai mult decat o simpla uniforma pe care orice cadru medical o poarta zi de zi la locul de munca, ci este un simbol al meseriei. Practicantii din domeniul sanatatii cunosc importanta uniformei pe care o poarta si de aceea vor sa o aleaga pe cea mai buna.

Materialul este important cand vine vorba de uniforme medicale

Pentru a asigura un nivel maxim de confort, trebuie sa se aleaga un halat medical dintr-un material care permite pielii sa respire. O uniforma prea subtire ar oferi prea putina protectie, in timp ce o uniforma prea groasa ar favoriza transpiratia excesiva. Disconfortul poate fi evitat prin alegerea unei uniforme dintr-un material de calitate.

De regula, atat medicii, cat si asistentele prefera uniformele din bumbac si fibra sintetica, pentru ca ofera un strat protector si pentru ca sunt lejere. In plus, acestea sunt rezistente la spalarile frecvente si nu se deterioreaza rapid.

Marimea trebuie sa fie aleasa cu atentie

Nimic nu este mai incomod decat un halat prea stramt sau o pereche de pantaloni care nu se potrivesc. Pentru un confort sporit, uniforma trebuie sa fie aleasa in conformitate cu dimensiunile persoanei care o poarta. Astfel, se recomanda efectuarea unor masuratori simple in prealabil, pentru a face alegerea corecta. Se vor masura bustul, talia si soldul. Uniforma nu trebuie sa fie nici prea mulata, nici prea larga.

Uniforme medicale | halat medical | TesaMedical.ro

Uniforme medicale

Persoana care o poarta trebuie sa se poata misca in libertate. Medicii si asistentele se deplaseaza rapid pe holurile spitalelor si petrec mult timp la locul de munca, chiar si peste 12 ore, acesta fiind motivul principal pentru care au nevoie sa se simta confortabil in hainele pe care le poarta.

In colectia magazinului TesaMedical.ro cadrele medicale pot gasi toate articolele de care au nevoie, in materie de uniforme. In diversitatea de modele si culori, vor gasi cu siguranta uniforma potrivita la un pret accesibil.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » De ce aspecte se tine cont pentru achizitionarea celor mai bune uniforme medicale?


Alte articole