Pieptul este un simbol al feminității. Prin urmare, imperfecțiunile legate de dimensiunea, forma sau simetria glandelor mamare duc adesea la faptul că o femeie nu se simte atrăgătoare, chiar dacă are o față frumoasă și un corp subțire. De obicei, femeile care apelează la lifting mamar, se plâng de obicei de următoarele dezavantaje estetice:
Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu ușurință prin lifting mamar. Aceasta este o operație de mărire a sânilor folosind implanturi, care permit nu numai creşterea dimensiunii bustului, ci și redarea unei forme frumoase.
Există mai multe metode de lifting mamar. Iată unele dintre cele mai populare metode:
Scopul acestei tehnici este de a îndepărta excesul de piele din jurul mamelonului și de a aplica cusături în jurul perimetrului areolei. Prin urmare, incizia se face în jurul areolei. Metoda este prescrisă în caz de mastopexia periareolară cu ușoară ptoză mamară de gradul 1 sau pseudoptoză. De asemenea, tehnica este preferată atunci când este necesar să se reducă dimensiunea areolei.
Avantajele acestei operații sunt că cicatricele nu sunt vizibile, țesutul glandular nu este afectat și reabilitarea este mai ușoară și mai rapidă. Operația se efectuează sub anestezie generală și durează o oră și jumătate. Chirurgul face semne pe piele folosind un marker special pentru a indica marginile inciziilor. Această distanță determină cât de multă piele va fi îndepărtată în timpul operației și cât de mult va fi strâns sânul. Cicatricile postoperatorii din jurul areolei se vindecă complet și sunt aproape invizibile. După intervenție, sensibilitatea mameloanelor rămâne, deoarece chirurgul nu atinge țesutul glandular.
Esența acestei tehnici este că incizia se face de-a lungul marginii areolei, vertical, de la mamelon până la pliul pieptului. Operația este prescrisă în cazul în care pacienta este diagnosticată cu ptoză mamară de gradul II.
Avantajul tehnicii este că ajută la îmbunătățirea semnificativă a formei sânului și la ridicarea acestuia. Minus - cicatrici verticale vizibile. Operația se efectuează sub anestezie generală și durează aproximativ 2-3 ore. Chirurgul folosește un marker special pentru a marca marginile inciziilor pe piele. În această situație, mamelonul trebuie mutat, și de aceea, incizia se face deasupra areolei. Mai mult, excesul de piele este îndepărtat, chirurgul mută țesutul mamar și îl fixează pe fascia mușchiului pectoral folosind suturi absorbabile. Se modelează glanda, care se află între incizii, se verifică simetria și dimensiunea areolei, care nu trebuie să depășească 4 centimetri. Chirurgul conectează marginile plăgii și le suturează îngrijit.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro