De ce apare durerea de cap?

De multe ori durerea de cap apare chiar dimineata, sau din senin, fara o cauza anume. Una dintre cauzele aparitiei durerii de cap este pozitia incorecta a coloanei vertebrale, durerile de cap sunt astfel frecvente in randul celor care lucreaza la birou, sau au o pozitie defectuoasa in timpul zilei si chiar in timpul somnului. De aceea va recomandam cu incredere corsetul Hessing care se utilizeaza in diverse afectiuni ca hernii de disc, lombalgii, post interventii chirurgicale, osteoporoza, ca suport pentru sustinerea coloanei toracolombare. Aceste corsete permit imobilizarea partiala a coloanei vertebrale, se realizeaza din material moale cu suport elastic care prezinta întarituri din material dur.
Ai nevoie de recuperare? Ortezele reprezinta acele aparate destinate sustinerii, protejarii sau imobilizarii unei parti a corpului, afectata de o disfunctionalitate locomotorie. Ele pot avea diverse forme: atele, gutiere, gulere, corsete, centuri, sosete etc. Rolul ortezelor este de a usura durerile si de a mari mobilitatea regiunii afectate, reducand imobilizarea prelungita, ceea ce conduce la o vindecare mai rapida.
Durerile de cap pot fi rezultatul afectarii coloanei vertebrale, in regiunea cervicala. De cele mai multe ori, durerile de cap sunt localizate in zona cefei sau occiputului (partea posterioara si inferioara a capului, spre ceafa), dar pot exista cazuri de afectare chiar si in zona temporala (tample) sau cea frontala (fruntea).
Postura incorecta la birou, poate de asemenea sa fie o cauza importanta a durerilor de cap. Pot aparea si ameteli, senzatie de vertij, greata in cazuri mai grave. Pentru corectarea posturii alege o orteza medicala de la Tehnico Medical, la recomandarea unui specialist.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » De ce apare durerea de cap?

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro