Daniel Toma Grădinaru, manager, Hogs Farm Land: În această lună vom mai depune un proiect pentru a accesa fonduri europene pentru modernizare şi creşterea capacităţii. Prin noul proiect, reprezentanţii săi îşi propun să ajungă la 750 de scroafe, dublând astfel capacitatea, dar şi să contruiască o hală de îngrăşare nouă

24 februarie 2024

Cooperativa agricolă Hogs Farm Land, formată din mai multe persoane din judeţul Botoşani, deschide în luna martie a acestui an o fermă de reproducţie a porcinelor (scroafe - matcă), a cărei valoare se ridică la 4 milioane de euro, cu 40% mai mult decât au bugetat iniţial, ca urmare a scumpirii materialelor de construcţii, potrivit reprezentanţilor companiei.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Daniel Toma Grădinaru, manager, Hogs Farm Land: În această lună vom mai depune un proiect pentru a accesa fonduri europene pentru modernizare şi creşterea capacităţii. Prin noul proiect, reprezentanţii săi îşi propun să ajungă la 750 de scroafe, dublând astfel capacitatea, dar şi să contruiască o hală de îngrăşare nouă".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro