Daniel Rusen, Mcrosoft, ne spune care este principala temă Microsoft Envision 2022

Categorie: Afaceri, Video

„Microsoft Envision are o tradiție de peste 9 ani pe piața locală ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente de business cu focus pe oportunitățile pe care tehnologia și transformarea digitală le au către mediul de afaceri, către economie și overall către societate. Anul acesta vom face un focus către viitor și vom aborda o temă extrem de importantă, cred că într-un moment extrem de important pentru țară. Vom discuta despre oportunitățile economiei digitale și de ce este critic pentru noi ca țară să avansăm adopția de tehnologie și mai ales dezvoltarea competențelor digitale. ” – Daniel Rusen, Microsoft

Microsoft Envision Romania: digitalizarea, un drum cu prioritate pentru întreaga economie și societate.

Aflat la cea de-a noua ediție, evenimentul Microsoft Envision România se va desfășura online, într-un format compact și dinamic, și va reuni, și de această dată, cele mai importante voci din mediul de business, reprezentanți ai sectorului public, precum și câteva dintre cele mai dinamice startup-uri românești.

Invitații vor discuta despre contribuția pe care accelerarea proceselor de digitalizare o poate avea pentru succesul unei companii, precum și la dezvoltarea economiei, despre rolul tot mai important al securității cibernetice pentru o organizație sănătoasă și cum poate inovația să ajute startup-urile românești.

Participarea la eveniment este gratuită.

Află mai multe aici: https://content.businessdays.ro/articol-microsoft-envision-event


Video – Daniel Rusen, Mcrosoft, ne spune care este principala temă Microsoft Envision 2022


Sursa: Business Days

 


Alte articole