Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill: Înainte de criză încasam circa 3 mil. euro pe lună. În primele trei luni de criză estimăm vânzări zero, iar în următoarele trei, vânzări între 30%-70% faţă de buget. Grupul City Grill numără 18 localuri, o platformă de livrări şi 1.350 de angajaţi, dintre care 1.100 activi pe piaţa de operaţiuni

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor din România, spune că încasările grupului de restaurante pe care îl conduce vor fi pe zero în aceste trei luni de când a fost instituită starea de urgenţă, iar în primele trei luni după ce criza se va finaliza încasările grupului vor fi între 30% şi 70% din cât erau bugetate anterior.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill: Înainte de criză încasam circa 3 mil. euro pe lună. În primele trei luni de criză estimăm vânzări zero, iar în următoarele trei, vânzări între 30%-70% faţă de buget. Grupul City Grill numără 18 localuri, o platformă de livrări şi 1.350 de angajaţi, dintre care 1.100 activi pe piaţa de operaţiuni“.

Etichete:

Alte articole