Daniel Ben Yehuda, şeful hotelului de cinci stele Sheraton din Capitală: „Segmentul de food & beverage generează 40% din afaceri în lunile de toamnă când avem evenimentele de business“. 80% dintre clienţii care se cazează la hotel sunt străini

15 octombrie 2024

Hotelul de cinci stele Sheraton din Capitală, cu afaceri de 52,8 mili­oane de lei anul trecut, şi-a crescut gradul de ocupare şi încasările cu 10-15% în septembrie iar oficialii esti­mează acelaşi avans şi pentru octombrie faţă de lunile similare ale anului anterior.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Daniel Ben Yehuda, şeful hotelului de cinci stele Sheraton din Capitală: „Segmentul de food & beverage generează 40% din afaceri în lunile de toamnă când avem evenimentele de business“. 80% dintre clienţii care se cazează la hotel sunt străini".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro