Cursurile de Zumba sunt acum la sala de aeorbic Mod Special Gym

6 noiembrie 2015

Zumba este melanjul perfect de dans, fitness și aerobic care te va ajuta să ai un corp tonifiat.
Kilogramele in plus îți dau bătăi de cap și ești hotărâtă să le vii de hac, pentru totdeauna? Atunci înseamnă că te-ai gândit serios să-ți faci un abonament la sala de fitness. Îți place sau nu, organismul tău nu va arde grăsimile și nu va dobandi mușchi tonifiați, dacă tot eviți sala. Și pentru că există o gamă diversificată de exerciții, ne-am gândit să ți le prezentăm pe cele mai eficiente dintre ele. Iată cursurile pe care trebuie să le faci la sală pentru a slăbi și a avea un corp senzațional vara aceasta.

1. Cursuri Zumba

Zumba este melanjul perfect de dans, fitness și aerobic. Este o plăcere să mergi la cursurile de Zumba, deoarece ai ocazia să dansezi și să-ți lucrezi tot corpul pe ritmuri muzicale rapide și vioaie. Într-o oră de Zumba arzi în jur de 600 de calorii, îți îmbunătățești circulația sângelui, grăbești detoxifierea organismului, stimulezi arderea grăsimilor și îți întărești musculatura. De la mușchii abdomenului și fesieri, până la mușchii brațelor, toate grupele vor fi intens lucrate, grație mișcărilor energice.

2. Cursuri CrossFit

CrossFit este un curs de fitness relativ nou, apărut din dorința de a le da doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor ocazia de a slăbi într-un timp scurt. CrossFit este mai mult decât un antrenament de slăbit, este un program prin care îți întărești musculatura, îți mărești rezistența fizică și îți sculpezi armonios trupul.

Dacă nu ai mai auzit până acum de CrossFit, este bine să știi că acest curs implică o mulțime de exerciții, de la genuflexiuni și fandări, până la alergări și abdomene. Dificultatea exercițiilor crește pe măsură ce te obișnuiești cu antrenamentul și capeți rezistență.

3.Cursuri Kangoo Jumps

Kangoo Jumps sunt deja foarte bine cunoscute, deoarece au fost promovate intens în ultimii ani de vedetele de la noi, care se mândresc cu trupurile de zeițe obținute de pe urma acestui curs de fitness.

În principiu, Kandoo Jumps este un antrenament care nu doar că te ajută să slăbești și să ai un corp de vis, ci îți și îmbunătățește starea de sănătate. La orele de Kangoo, vei sări în mod distractiv pe o pereche de ghete special concepute și vei lucra musculatura fesierilor, abdomenului și coapselor.

4. Cursuri Spinning

Cursul de spinning este cu adevărat un mod bun de a pierde kilogramele suplimentare. Acesta implică utilizarea unei biciclete de sinnging (seamănă cu o bicicletă obișnuită), însă ritmul de pedalare este alert și este dat de o muzică foarte vioaie. În general, cursurile de spinning se realizează în grup și sunt coordonate de un instructor, care poate sugera pedalarea din șezut sau din picioare.

Spinnginul este un antrenament solicitant, însă cu siguranță merită efortul, deoarece kilogramele vor dispărea rapid și nu vor mai apuca să se depună la loc.

5. Cursuri Step aerobic

Nu în ultimul rând, un alt curs de fitness foarte apreciat pentru capacitatea de a arde caloriile și grăsimile este Step aerobic, adică o combinație de cardio intens și step. Acest antrenament este perfect pentru tine dacă ești în căutarea unui program de fitnss distractiv, dar în același timp util pentru sculptarea corpului. Mușchii tăi vor fi lucrați intens, iar posteriorul și abdomenul vor avea un aspect de nota 10.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Cursurile de Zumba sunt acum la sala de aeorbic Mod Special Gym

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro